dissabte, 27 de maig del 2006

Un dia a Santpedor

Estic vermell com un perdigot. I és que avui he anat d’excursió amb els escolans. I el dia acompanyava, vaja que ha fet molta calor i molt de sol. I bona part de la jornada hem estat a l’aire lliure.

El motiu de la sortida era la trobada presencial del projecte telemàtic Bongoh, en la seva edició de 6è de primària. Una passada.

Ha estat a Sanpedor, un bonic i acollidor poble. Concretament a l’escola Llissach.

Les meves felicitacions a l’escola amfitriona. Han aconseguit que tothom se sentís a gust. Jocs, entreteniments, música, espais acollidors. I una escola que s’ha volcat en acollir nens i nenes vinguts d’altres indrets.

A part dels amfitrions hi havia les escoles Sant Josep de Barcelona, Sant Andreu de Badalona, Sant Feliu de Cabrera de Mar i Mare de Déu del Carme de Llagostera. I és clar, els nostres escolans, que per això hi anàvem.

El projecte el coordina la Margarita. Una bona ocasió per retrobar-se amb ella. I amb l’Helena, qui l’havia coordinat abans i ara acompanyava els nens i nenes de Cabrera. Tots tres hem compartit moltes estones amb el grup de coordinadors de projectes de la FECC/APSEC. I és clar, la coordinadora general, la Montse sempre al peu del canó.

D’entrada la benvinguda i acolliment, l'esmorzar, ... tot esperant l'arribada de tothom, que es va produir ben puntualment. Després el Joc de l’Oca. La canalla han començat una mica freds, però ai com s’han anat animant. D’una manera ben sana, per cert. Una tanda per les cançons. S’ho han treballat tots molt. A mi personalment potser ha estat un dels moments que més m’ha agradat. Després entrega de records, dinar i el comiat final. Una jornada ben intensa.

La setmana que ve en parlaré amb els nostres escolans, però tinc la sensació que s’ho han passat la mar de bé. Han fet noves amistats, han mostrat el seu millor costat, ... vaja que ha valgut la pena el cansament que s’ha anat acumulant durant tot el dia.

I una abraçada final. Anar de sortida amb la Laura i el Lluís, és tota una garantia. Treballar amb gent així no té preu.

Nota: les fotografies són fetes per la Margarita.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Jordi,

Desconeixia els teus blocs, hi he donat una ullada i et deixo un comentari a l'apunt de Santpedor.

Records,

Joan
http://www.sebarroja.com